• LIFE Teams

Bij een dienst zijn ontzettend veel mensen betrokken, zowel voor als achter de schermen. Deze mensen werken samen in teams. Zo zorgt bijvoorbeeld het welkomteam ervoor dat je vriendelijk wordt ontvangen en zorgt het kids team ervoor dat ook de kids tijdens de dienst een leuk eigen programma hebben.

Onze LIFE Teams

Ook jij kan meedoen in deze teams. Dat is de ideale manier om nieuwe vriendschappen te maken, nieuwe skills te ontwikkelen en te groeien in je relatie met God. In City Life Church Breda zijn de volgende LIFE Teams:

Communicatie & (social) media

Het communicatie & (social) media team draagt zorg voor het overdragen van informatie zowel binnen als buiten de kerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan website, nieuwsbrief, social media, en drukwerk.

City Care

CLC wil als kerk ook omzien naar de mensen in Breda en omstreken met sociale projecten. Het gaat bijvoorbeeld om het organiseren van een kerstdiner voor mensen onder de armoedegrens, het organiseren van activiteiten voor alleenstaande moeders en hun kinderen (‘Single Moms’), en ‘Adopt a Granny’, waarbij een oudere regelmatig opgezocht wordt om hulp en gezelschap te bieden.

Foto/Video

Foto- en videobeelden zijn een belangrijk onderdeel van de communicatie vanuit CLC Breda op bijvoorbeeld social media en de website.

Gebedsteam

Gebed is een essentieel onderdeel van ons geloof. Door gebed en luisteren naar God zorgt het gebedsteam ervoor dat CLC Breda een levengevende kerk is en blijft.

Geluid & Licht

Door middel van professioneel geluid en licht creëren we een aantrekkelijke atmosfeer in de dienst. Dit is onderdeel van ons productieteam, dat ook verantwoordelijk is voor de apparatuur en de projectie met de beamer.

Kids / Young & Free

Het City Life Kids-team zorgt voor opvang van de jongste kids, en zorgt ervoor dat de wat oudere kinderen tijdens de dienst een leuk en relevant eigen programma krijgen met muziek, knutselen en bijbelverhalen.

Het Young & Free Team verzorgt de activiteiten voor de tieners.

Vertaalteam

Door live vertaling van de diensten van Nederlands naar Engels kunnen internationale bezoekers de dienst via een headset volgen.

Welkomteam

De mensen van het welkomteam begroeten je aan de deur, wijzen je de weg, zetten de stoelen klaar en delen folders uit. Ze doen er werkelijk alles aan om je welkom te heten.

Daarnaast zijn er de cateraars, die zorgen voor de koffie, thee en wat lekkers na de dienst.

Worshipteam

De band neemt ons met muziek en zang mee in de worship tijdens de dienst.

Meedoen in een LIFE Team?

Wil je meedoen in een team, of er meer over weten? Voel je dan vrij om iemand aan te spreken na de dienst, stuur een mail naar info@clcbreda.nl, of stuur een bericht via Facebook.