OVER ONS

City Life Church Breda is opgericht met het verlangen om een kerk te zijn waar iedereen zich welkom en thuis voelt, waar je mag komen zoals je bent en mag groeien naar het leven zoals God dat voor jou bedoelt. Drie belangrijke onderdelen van onze visie zijn:

 • God aanbidden – onze relatie naar boven
 • Van onszelf en elkaar houden – onze relatie naar binnen
 • Onze omgeving dienen – onze relatie naar buiten
 • De kerk is een plek van bemoediging en aanbidding waar je connect met God en met elkaar. Een plaats waar gasten familie en vrienden worden. Wij bouwen aan een groeiende en inspirerende kerk waarin jongeren en ouderen met groot plezier en in alle vrijheid de ruimte krijgen hun volle potentieel van gaven en talenten te ontwikkelen en in te zetten voor God, voor elkaar en de wereld om ons heen.

  Jesaja 43:4: “Omdat Ik je kostbaar vond, heb Ik jou uitgekozen. Ik houd heel veel van je.”

  Robert & Anastasia van den Bergh

  Hi, wij zijn Robert en Anastasia en de voorgangers van City Life Church Breda.

  Anastasia: “Ik ben al jaren actief als coach, trainer en consultant op het gebied van leiderschap en duurzaamheid. Sinds mijn eerste Colour Conferentie van Hillsong in 2011 is mijn hart gaan branden om een kerk te bouwen in Breda. Een plek waar je altijd welkom bent ongeacht je achtergrond. En waar je er voor elkaar bent. Waar het zaadje dat God in je geplant heeft tot bloei komt. Vooral bij vrouwen zie ik zoveel mogelijkheden voor nog meer eigenheid en potentie. In een wereld waar zo veel behoefte is aan licht, leven en liefde, wil ik dat onze kerk als een lichtbaken schijnt in Breda.”

  Robert heeft jaren in Breda gewoond en gewerkt en is er tot geloof gekomen op jonge leeftijd.
  “Als jeugdleider kreeg ik de bevestiging om een kerk te gaan bouwen, alleen was nog niet duidelijk waar en wanneer. Omdat we beiden een hart kregen voor de stad Breda hebben we besloten om terug te keren om daar met een groep enthousiaste mensen een kerk te gaan bouwen die relevant is en mensen aanmoedigt om elkaar en Jezus beter te leren kennen. Een kerk die omziet naar anderen, een kerk die leven geeft!”

  We hopen je binnenkort te ontmoeten bij City Life Church Breda!

  Onze Visie

  Uitreiken naar onze wereld en haar beïnvloeden door een grote, groeiende, inspirerende kerk te bouwen waar generaties Jezus, Zijn gemeente en de Bijbel leren kennen en liefhebben.
  Een aantrekkelijk en gepassioneerd thuis waar God graag werkt temidden van Zijn volk.
  Waar mensen door vernieuwd denken veranderd leven in Gods beloften en groeien in liefde, leiderschap en invloed, zowel in Gods huis als op elk ander gebied in de wereld rondom ons.